Meer resultaten voor parkeergarage terneuzen

parkeergarage terneuzen
Parkeren Terneuzen.
Maximaal 2 uur kunt gratis parkeren met uw blauwe parkeerschijf in de Axelsestraat en omgeving op maa-vrij van 09.00-16.00 uur. P1 Theaterplein Scheldeboulevard 1 4531 EJ Terneuzen. P2 Oostkolk Stadhuisplein 7 4531 GZ Terneuzen. P3 Schuttershof Schuttershofsweg 4538 AA Terneuzen.
Gratis parkeren in centrum Terneuzen Omroep Zeeland.
Gratis parkeren in centrum Terneuzen. TERNEUZEN Aan het begin van de Vlooswijkstraat, onderdeel van de Kop van de Noordstraat in Terneuzen, kan gratis geparkeerd worden. De betaalautomaat in de straat is onbereikbaar door hekken die slopers hebben geplaatst. Volgens een woordvoerder van de gemeente Terneuzen is de situatie tijdelijk.
Locatie en parkeren Schuttershof Winkelcentrum Terneuzen.
Het parkeertarief is daar 1, 40 per uur dat ook geldt als u langer dan 2 uur parkeert in de parkeergarage of op het parkeerterrein van Schuttershof. Er wordt betaald per 6 minuten 014. De parkeergarage en het parkeerterrein worden beheerd door de gemeente Terneuzen.
Parkeren, vergunningen, ontheffingen en abonnementen Gemeente Terneuzen.
Bijdrage kosten leerlingenvervoer. Zoek op deze trefwoorden. Digitaal contact en contactformulier. Telefoon: 14 0115. Vanuit het buitenland.: 310115 455 000. Telefonisch spreekuur Sociale Zaken. Ma t/m vrij 9.00 10.00 uur. Openingstijden en bezoekadressen publieksbalies. 4530 AA Terneuzen. 4538 PK Terneuzen.
Parkeren Oostkolk Terneuzen parkeerlijn.nl.
Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op ga verder te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Parkeerlijn.nl dé vindmachine voor parkeren in Nederland. Ik wil parkeren in. Vul in straatnaam, plaatsnaam" of postcode of in de buurt van. Straal: 250 m. 4531 GZ Terneuzen.
Parkeergarages in Terneuzen Movenience B.V. Comfort in mobiliteit.
Bij parkeergarages Oostkolk en Theaterplein in Terneuzen krijgt iedereen tijdens het inrijden met de t-tag een deurkaart. De deurkaart heeft u alleen nodig om s avonds na 21.00 uur de toegangsdeur voor voetgangers te openen en voor het gebruik van de buitenlift van parkeergarage Oostkolk.
Parkeren in Terneuzen Gemeente Terneuzen.
Bezoekers van winkels en klanten van bedrijven kunnen parkeren in de parkeergarages of op de betaalde bovengrondse parkeerplaatsen. Terneuzen heeft drie ondergrondse parkeergarages, namelijk Oostkolk, Theaterplein en Schuttershof. Het tarief is 014, per 6 minuten en maximaal 4 per dag. U kunt ook een abonnement nemen in de parkeergarage voor een maand of een jaar.
Parkeergarage Terneuzen geopend Omroep Zeeland.
Parkeergarage Terneuzen geopend. Met het kapotrijden van een piepschuimen wandje is dinsdagmiddag in Terneuzen de nieuwe Parkeergarage Theaterplein geopend. De garage ligt aan de kop van de Nieuwstraat en biedt plaats aan 140 auto's. Daar komen nog eens honderd parkeerplaatsen bij als coffeeshop Checkpoint verplaatst wordt.

Contacteer ons